OM mindenhol

2012.01.17. 01:49

A szeptemberi Hammerworld mellékletként több mint 8 ezer példányban lelt gazdára az OM „Érted" albuma, de ahogy manapság szokás, nem is a fizikailag létező cd a legnagyobb elterjedési mód, hanem a letöltés.

Ha beütöd a google-ba a lemezt, pofátlanul sok letöltési lehetőséget kínál fel. Ez persze nem izgat minket. Pénz sajnos így nem lesz belőle, pedig nagyon jól jönne, de az igazi lényeg, hogy sok emberhez eljut, megtörténik.

Koncertre azért gyertek el, mert az élőben előadott dalok és a személyes találkozás pótolhatatlan.
Hamarosan lesznek időpontok is.

Addig is:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr355142881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freel · http://buszon.wordpress.com/ 2012.01.17. 09:21:04

Üdv! (Ez legutóbb elmaradt, elnézést.) A Mantra Életről életre albuma nagyon sokszor forgott a lejátszón, de valahogy sosem késztetett a további anyagok beszerzésére. Valószínűleg az Om is elment volna mellettem, ha nem a Hammer mellékleteként jelenik meg. Így viszont az egyik kedvenc 2011-es anyag lett. Ilyen gyakran a Thy Catafalque-on kívül más magyar zene nem is nagyon került elő. És egységesen jó az album. A playlistek korában hajlamos az ember csak a kedvenceket hallgatni, az Érted dalai közül azonban mindössze két nemkedvencet szerkesztettem ki a sorból. Jó volna egyszer élőben is hallani a dalokat. Sajnos az utóbbi pár évben eléggé kikoptam a koncertekről... Azért figyelem a dátumokat, hátha sikerül egyszer ott lenni :)

Ismeretlen_24757 2012.01.17. 17:14:03

GRRatt... :)

Ismeretlen_117989 2012.01.17. 20:24:49

Kedves freet! Örülök, hogy tetszik a lemezünk. Igazából ez az album egy kerek egész. Néha, ahogy változnak a hangulataink, akkor egy-egy szám jobban, vagy kevésbé tetszik meg, de végül rájövünk, hogy ott a helye. Olyan, mint az élet... :)

Dobos László · http://egy gondolkodó krsnás 2012.01.18. 21:55:28

Krsna -tudat??? Ez mind szép és jó amiket olvasok,de sajnos nem igaz.... Én már 4 hónapja szeretnék bhakta lenni és beköltözni Krsna-Völgybe,hogy a 4 szabályt betartva a bhaktákat szolgájam és jappázak. Oly sok helyre irtam már,de ugy látszik a tiszta vágy ide nem elég : ( Csak össze vissza tologattak kedvesen és megértően.Ám nekem nem kedvesség vagy megértés kell hanem Valódi Segitség.De 4 hónapja hiába minden erőfeszitésem. NAGY bhakta neveket irhatnék akikkel leveleztem de visszahatástól félve inkább nem teszem.Ha ők sem tudttak segiteni akkor mit tehetnék én,hogy bhakta lehessek és beköltözhessem??? Milyen érdekes,hogy a Krsna-tudat naponta 500 adag meleg tál ételt osszt a rászorulóknak ám aki bhakta szeretne lenni annak meg nem tudnak segiteni már 4 hónapja : ) Naponta tartanak valahol egy előadást,hogy nem a test az éned,stb ám mikor valaki 17 év után,sok adomány után,stb stb végre elhatározza magát és még munkahelyét is feladva bizik a Krsna-tudatban. Ám 4 hónap óta is zárt kapukat dönget és a Krsna-tudatba vetett HITE és BIZALMÁNAK eredménye csupán a munkanélküli segély lett lelkének jutalma : ( Ezt vajon meg éneklitek majd egy dalban????
süti beállítások módosítása