Sri Caitanya

Rudra

2011.03.19. 03:58

Ha valaki azt hitte, hogy a Mantra kemény zenét játszott, akkor nekik itt az eredeti indiai védikus (death) metal, a Rudra.

Így határozzák meg ők is a stílusukat, ami nem áll távol a valóságtól. Már régebben rájuk bukkantam, de akkor még elég amatőrnek tűntek, de a mostani klip, és a hangzás is komoly.

Jó zúzást mindenkinek!

Külön jutalom annak, aki megírja, hogy melyik Bg verseket fűzik bele a dalba.

Ha miniszter lennél

2011.03.18. 03:35

Eötvös József"Ha valaha miniszter lennél – mitől egyébiránt Isten őrizzen meg, főképp Magyarországban –, át fogod látni, hogy e helyzetben éppen azt nem tehetjük soha, mit legszívesebben tennénk, s hogy az egész hatalom, miért annyian irigyelnek, tulajdonképp csak a szolgaságnak legkellemetlenebb neme."

Eötvös József a fiának, Lorándnak 1867 decemberében

Amikor visszanéztem, hogy miket raktam föl ebben a sorozatban én is meglepődtem, hogy sokak kedvencéből, a Mátrixból nem került fel semmi.

Most pótolom a hiányt és itt egy komoly részlet a második részből:

Itt a tavasz

2011.03.16. 03:52


Ezzel azt hiszem senkinek nem mondtam újdonságot, de legalább nem tévedtem.

A környezetemben már sokan várták, beleértve engem is.
Őszintén nem tudom, hogy mit lehet szeretni a télben egy két szép pillanatot leszámítva. Komor, legtöbbször szutykos, hideg az idő és tonna számra kell felvenni a ruhákat, amik aztán egy meleg helyre beérkezve rád rohadnak.

Csak az tudja, akinek van gyereke, hogy ez milyen „nektár” a csöppségekkel. Alapból nem egyszerű velük az elindulás, öltözködés, de ilyenkor mindez hatványozott.

Na mindegy, hagyjuk, lényeg, hogy már emberileg elfogadható a hőmérséklet, süt a nap, csicseregnek a madarak és minden kivirul.tavasz

Ahogy a feleségem tájékoztat (mert ő nálunk a facebook megfigyelő) alaposan elindult a „minden madár társat választ” akció. Ez persze természetes, de azért mindenkit óvatosságra intek.

A hormonok különleges bizsergést és szédülést tudnak okozni, ami nem az extázis jele, hanem valami másé.
És az a „más” könnyen eltereli a figyelmét az ifjú lelki gyakorlóknak az élet céljáról.

Szóval, mindenkinek kellemes tavaszt kívánok sok napsütéssel!

OMmusic.hu

2011.03.15. 03:39

Nem kel nagy fantázia ahhoz, hogy kitalálja valaki mi a mai hír.

Igen, működik az OM oldala. Persze lesznek még rajta fejlesztések bőven, de már él és látogatható.

Nem flancból lett ez a neve, az om.hu-t már lefoglalta az Oktatási Minisztérium, tőlük nehéz lenne megszerezni. Legalább így tisztulnak egy kicsit.

Bár manapság kiment a divatból a fórum mint olyan, de használjátok nyugodtan. Most például arra, hogy mit szeretnétek még az oldalon.

Írjatok bátran!

Múlt hét tapasztalata

2011.03.14. 03:46

Egy igazi vezetőnek vannak elvei és tud igent és nemet is mondani. Bárkinek.

süti beállítások módosítása