Itt a tavasz

2011.03.16. 03:52


Ezzel azt hiszem senkinek nem mondtam újdonságot, de legalább nem tévedtem.

A környezetemben már sokan várták, beleértve engem is.
Őszintén nem tudom, hogy mit lehet szeretni a télben egy két szép pillanatot leszámítva. Komor, legtöbbször szutykos, hideg az idő és tonna számra kell felvenni a ruhákat, amik aztán egy meleg helyre beérkezve rád rohadnak.

Csak az tudja, akinek van gyereke, hogy ez milyen „nektár” a csöppségekkel. Alapból nem egyszerű velük az elindulás, öltözködés, de ilyenkor mindez hatványozott.

Na mindegy, hagyjuk, lényeg, hogy már emberileg elfogadható a hőmérséklet, süt a nap, csicseregnek a madarak és minden kivirul.tavasz

Ahogy a feleségem tájékoztat (mert ő nálunk a facebook megfigyelő) alaposan elindult a „minden madár társat választ” akció. Ez persze természetes, de azért mindenkit óvatosságra intek.

A hormonok különleges bizsergést és szédülést tudnak okozni, ami nem az extázis jele, hanem valami másé.
És az a „más” könnyen eltereli a figyelmét az ifjú lelki gyakorlóknak az élet céljáról.

Szóval, mindenkinek kellemes tavaszt kívánok sok napsütéssel!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr655142557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása