Felbukkant gyerekkori barát

2011.12.16. 01:13

A facebook-on megtalált nemrég egy régi barátom és zenésztársam Bojtár József.

Egy általánosba jártunk és ott kezdtünk el együtt prüntyögni gitáron. Ő ajándékba kapott egyet, én apámét nyúztam. Rendszeres programunk volt, hogy bementünk a belvárosi hangszerboltok (már ami akkor volt) és álmodoztunk, hogy egyszer nekünk is lesz profi gitárunk.

Egy-két évig nem találkoztunk, mert különböző középiskolába jártunk, de aztán ismét összejöttünk és együtt jártunk gitártanárhoz is. Egy darabig nem volt zenekar csak egy énekes srác, míg egy koncerten összefutottunk Ungvári Tamással, és a Lakatos testvérekkel (később: Braja Ballabhi Ballabha és Gadaira Gaura das). BBB tudott dobolni, sőt szerkója is volt, ami hatalmas szó volt akkor. Tominak meg hosszú haja volt és ki mert állni :).

Így állt össze a Fantom, amiről már írtam az élettörténetemben.

88 augusztusában bevonultam katonának, aztán a többiek is. Ritkán jártam haza így Bojtár barátommal is ritkán találkoztunk. Aztán amikor jött a Krisna-tudat, családozás és más élethelyzetek, akkor megint elsodródtunk egymástól.

Érdekes volt most újra találkozni és beszélgetni. Mintha nem is telt volna el az idő. Érdekes kapcsolatunk volt/van. Nem egy érzelgős, puszi-pajtás viszony volt, de sok dologban ugyanaz volt az értékrendünk és ezért jól megvoltunk.

Meglátjuk a jövő mit hoz.

Legközelebb a többiekről is fogok írni többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr675142846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása