Útálom az óraátállítást

2011.10.31. 21:04

Ezt már rég le akartam írni.

Makognak megtakarításról, amit senki se magyaráz meg, ezért nem hiszem el. És ki spórol vele? Mert amíg volt egy nagy szocialista állam, akkor megértettem, de most mindenki kifizet mindent.óraátállítás

Személyesen nekem mindig szívás. A lakás és a környezetem összes óráját állítgathatom és belső biómat is összezavarja. Aki ismer, tudja, hogy mindent szeretek időre csinálni és nem érzésre.

A fiam is ezt örökölte. Kis kakukkos-órának hívjuk. Felnőttként az ember még könnyebben megerőszakolja magát, de őt a mi órabizgerélésünk nem érdekli. Van egy életmenete és kész.

Most már kicsit jobb, de pár éve elég széttépő volt, hogy alkalmazkodni kellett hozzá is, és a világ menetéhez is.

Szóval, nem értem. Ha már mérünk valahogy valamit, miért kell belepiszkálni csak a pénz kedvéért és összezavarni vele mindent.

Ha valaki érti, hogy ez kinek jó, írja meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr25142775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása