Itt az előző rész.

Olvasgatva a szövegeket, nekem az jött le, hogy van bennetek egy nagyon erős segítő szándék, nem prédikálva, de nem is csak annyi, hogy felnyissátok a hallgató szemét. Úgy tűnik, reményt is akartok adni. A Másodpercek nemzedékében ott van, hogy nem elég, ha az ember követ egy adott tant, attól még elsöpörheti a mai kor szennye. Szóval a kérdésem az, hogy mit lehet tenni ez ellen?

Többé-kevésbé megtaláltunk egy értékes kincset ami mindenki számára is egy lehetőség. Ez nem hit kérdése, így működik az élet. Mindegy, hogy keresztény vagy, krisnás, sátánista, vagy ateista, ha lelépsz a 10 emeletes ház tetejéről ugyanaz lesz az eredmény.
Csak mivel a becsapódás nem azonnali, ezért azt hisszük, hogy mindent lehet.
A megoldás egy tudatos, okos, emberi élet, ami lehet, hogy az egész világot nem változtatja meg, de saját magunkat igen.

Ha jól látom a honlapotokon, még nem volt Om koncert. Mik a tervek ezen a vonalon?
Játszotok majd Mantra számokat is?
És hogy működik ez: vannak krisnás alkalmak, ahol felléphettek, de rock vonalon is akartok mozogni?


Október 21-én pénteken lesz a lemezbemutatónk a Kék yukban és lesz 10 másik koncert a Rockdays keretében.
Ugyanúgy, mint a Mantrával fesztiválokon, klubokban (stadionokban :) fogjuk nyomni, szóval a hagyományos helyeken. Van tervben egy leülős, akusztikus hangulatú buli is, de ez szerintem csak jövőre.
Mantra számokat is játszunk, hisz szeretjük, de abszolút demokratikusan választottunk és fontos volt, hogy Péternek is bejöjjön, jól álljon neki.

Mi a helyzet a Replikás Csatóval közös Visnu projecttel? Működik még a csapat?


Ez mindig csak a nyári fesztiválokra állt össze és a híres Krisna-sátorban nyomtuk. A szigetről már úgy tűnik végleg kiszorultunk és idén Hegyalján se voltunk.
Meglátjuk jövőre mi lesz.

Om zenakarA legtöbb ember nagyon keveset tud a Krisna-tudatról. Nagyon röviden össze tudnád foglalni, hogy miről is van szó?

És most itt a Hammerban magyarázzam én el? Nagyon nem szeretek zanzásítani dolgokat. Hallgasd meg az OM, vagy bármelyik Mantra lemezt, olvasd a blogomat, vagy keress meg személyesen. De tényleg.

Te magad hogyan lettél krisnás?

Korábbi zenésztársaim (Fantom) által kezdődött az ismeretség, de én magam is kutattam rendesen. Még most is keresek.

Már csak a blogod (bhaktijoga.freeblog.hu) alapján is nyilvánvaló, hogy nagyon elfoglalt ember vagy. Hogy tudod a tömérdek krisnás munkát, a különféle gyakorlásokat, az apaságot, valamint a zenélést összeegyeztetni? (A kérdés arra is vonatkozik, hogy egészen más közeg a templom és a koncertterem…)

Én olyan vagyok, mint a cápa, ha megáll, elmerül. Szeretek teljes életet élni. Mivel sok hülyeséget eleve kihagyok marad energia sok minden másra. Az a jó, hogy sok dolog egyszerre hasznos, kellemes és szórakoztató is egyben. Persze van egy szuper türelmes feleségem is :).

Mesélnél egy kicsit a krisnás munkádról is?


Most épp egy gyerekek nevelésével és oktatásával foglalkozó alapítvány vezetésével vagyok a legjobban elfoglalva. Nagyon szép feladat, hisz ők a jövő!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr205142785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása