Kérlek, segíts ha tudsz!

2011.09.16. 22:12

Egy nagyon szép projekten dolgozok (amiről részletesen majd később írok), de az elkészült kiadványt bevezetőjét most megosztom veletek.

„Egy lelkes kis csapat dolgozik azon már több mint 3 éve, hogy létre hozzon egy olyan egyedülálló kis helyet, ahol a cseperedő gyermekek teljes lelki biztonságban nőhetnek fel és már a kezdetektől elsajátíthatják az élethez szükséges hasznos képességek mellett az ősi szentírások tanításait.
Ebben szakmailag képzett és a lelki élet területén is tapasztalt személyek segítik a gyermekeket.

Az eddig használt helyet kinőve új helyre költözünk 2011 októberétől. Már a tervezés és a kivitelezés során is az igényeket figyelembe véve készülő épületekben nem csak a legkisebbeknek jut bőségesebb hely, hanem már a kisiskolásoknak is.

Az elképzelések és a lehetőségek szinte határtalanok, viszont a működtető Átmánanda Alapítvány pénzügyi lehetőségei viszont végesek.

Azt nem szeretnénk, hogy a jövő reménységei bármiben is hiányt szenvedjenek így úgy gondoltuk, hogy összeállítunk egy kiadványt lehetőséget adva arra mindenkinek, hogy segíthessen ebben a csodálatos misszióban.

Ha bármilyen kérdésed, ötleted, felvetésed támad, kérlek ne habozz, keress meg minket.

Minden segítséget előre is köszönünk!”

Itt tudod megnézni és letölteni pdf formátumban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr705142811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása