Tesco kaland

2011.07.22. 03:31

Tudom, hogy a multikat nem szokás dicsérni, de pont ettől izgalmas, hogy mégis ezt teszem.

A történet

Pár napja a feleségemmel a Bécsi úti Tescoban jártunk, mert alaposan leárazott, főleg gyerek cuccokra vadásztunk. Ki is néztünk egy klassz (terepmintás:) játszós nadrágot Szubálnak 1850-ért.

Amikor a pénztáros bepittyentette a gépbe, 2200 forintos ár jött ki. Magamba azt gondoltam, hogy ennyiért se rossz, de a hölgy megnyugtatott, hogy az információs pultnál visszakapjuk a különbözetet.

Na, megint egy tortúra, gondoltam, de odavittük a nacit és a blokkot. Meglepetésre minden pofavágás nélkül azonnal kifizették a pénzt, adtak egy 200 forintos vásárlási utalványt és szóban és írásban is bocsánatunkat kérték.

Érdemes elolvasni.

Tanulság

Sejthették, hogy egy ilyen dolgon nem fogunk besértődni és nem jönni többet. Amúgy van akkora forgalmuk, hogy az se számítana.

De mégse csináltak belőle egó kérdést, elismerték, kijavították, és alázatosan bocsánatot kértek.

Így (legalább nálam) pluszt csináltak a hibából.

Ebből is lehet tanulni…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr885142686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2011.07.22. 17:57:24

Vannak még jó dolgok is.Jó az ilyeneket olvasni.
süti beállítások módosítása