Szubál oviba jár

2010.10.23. 04:37

Az ovi természetesen a Mangala Családi Napközit jelenti, ahova már valóban 3 hete jár a kis lurkó.

Persze csak délelőtt, 8-tól ebédig, de ez is nagy szó egy gyermek és az egész család életében.

A feleségem főzi, készíti nekik a reggelit, tízórait és az ebédet, az uzsonnát pedig Sradhá mataji. Két ilyen kiváló szakács főztjét evő csöppségek teljesen elégedettek.

A legnagyobb terhet a két áldozatos ovo néni viszi, Javatráni és Szilvia mataji.

A terv az, hogy ez nem csak egy szimpla vaisnava gyerekjátszó lesz, hanem (ha mindenki úgy akarja) egy mini iskola is kinő belőle.

Kérlek, adjátok az áldásotokat (+pénzeteket, gyermekeiteket, stb. :), hogy ez megvalósulhasson.

Ez a Mangala Csana oldala.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr85142404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dani 2010.10.23. 07:51:45

Remélem a mi gyermekünk is ide fog majd járni! :-)

szikszai moni · http://www.ujaranykor.hu 2010.10.25. 08:54:56

remélem én és a gyerekeim is leszünk egyszer olyan jók, hogy bennünket is visszavesznek, ha akarunk jönni. Most egyenlőre büntetésbe vagyunk. ILyen ez a vaisnava közösség! Büntetés kitiltás, ez a segítség a nehéz helyzetű, kezdő hibákra hajlamos bhaktának. Érdekes, hogy az új oviba be tudtunk illeszkedni, ott a nem bhakták vannak csak szimpla "karmik" Mégis több szeretetet, törődést és lehetőséget kapunk. Pedig nem is én voltam a fő adományozó! Ha, ha, ha...
süti beállítások módosítása