24 óra az utcán

2010.04.17. 06:30

futi plakátA mostani szolgálatom erősen kapcsolatban van a szegényélelmezési programunkkal, közismertebb nevén a „futi”-val. Ez a Food for Life-ból, a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetének ételosztó programjának nevéből ered.

Magyarországon ezt az Ételt az életért Alapítvány végzi. Itt és itt tudhatsz meg erről többet.

Ezért is keltette fel az érdeklődésemet amikor az index-en egy kétrészes videóban bemutatják, hogy milyen az élet az utcán. Rendhagyó módon két újságíró vállalkozott a feladatra, hogy üres zsebbel fut neki a budapesti világnak.

Erre jutottak:


Érdekesség 1.
Meglátogatják a mi Blaha Lujza téri osztásunkat is. Bár mi ezt nem gondoljuk olyan hatalmas dolognak, talán ezzel élték leginkább túl a napot. És még sokan mások.

Érdekesség 2.
A film véggén láthatjátok, hogy mennyire megviselte őket ez az egy nap.

De mi van ha nem csak egy napról van szó… ? 

Ha még nem adtad le az adóbevallásodat, te is támogasd Alapítványunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr505142208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2010.04.17. 10:12:14

"De mi van ha nem csak egy napról van szó… ?" Biztosan kegyetlen dolog lehet az utcán élni. Igazából el sem tudom képzelni.
süti beállítások módosítása