Hallgatnivaló

2010.03.30. 06:24

Van egy kedves barátom, Bori sándor (naman) akivel sok ponton találkozik az életünk. Róla még nem írtam közvetlenül itt.

Gitáros, persze sokkal tehetségesebb, mint én. Így találkoztunk először ismeretlenként több fesztiválon is. Mivel nagy kutató, rátalált a Krisna-tudatra is. Ekkor kezdtük meg a végtelen beszélgetéseinket, amik a mai napig tartanak.

Időközben „megcsaládosodott” így a két family is összejár. Mivel építészmérnök rengeteget segít nekem a Templom körüli ilyen munkákban. Aztán egy ideje ő is jár Ninjutsu edzésre. Néha összekerülünk és akkor aztán van gyepa bőven… :)

Ki tudja még hány különleges dolga van. Az egyik ilyen az Innersight, a majdnem egyszemélyes zenekara. Itt a főzenekarától (Watch my dying) teljesen eltérő műfajban alkot. Most jelent meg az új albuma, ami zseniális. Bőven van benne keleti behatás, hisz az utóbbi időben beleszerelmesedett a szitárba, amit tőlem kapott kölcsön. Ráadásul profin meg is tanult rajta játszani.

Itt tudjátok letölteni teljesen ingyen.

És ilyen amikor metálban nyomul:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr775142188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2010.03.30. 11:03:35

Már hallgatom is...és el is varázsol.

norbonc 2010.03.30. 12:22:34

Komoly a hangulata az egész albumnak. Az utolsó szám külön nagyon misztikus Prabhupada(?)japázásával.

Brahman 2010.03.30. 17:11:31

Ez az egyik legjobb wmd szám, főleg a régiek közül.
süti beállítások módosítása