Az egyik legrangosabb hazai szakmai szavazás, a Hang-súly Hungarian Metal Awards címben jelölt kategóriájában az alábbi eredmény született:

„Az Év Stúdióprodukciójának járó díjat a Watch My Dying együttes Moebius című albumának felvételeit irányító JAYA HARI DAS (Audioplanet stúdió) és STRAUB DEZSŐ (Grape stúdió) számára ítélte oda a zsűri. Egy nagy sorozat szakadt meg ezzel, hiszen a zsinórban négyszer nyertes érdi Bakery stúdiót sikerült maguk mögé utasítaniuk, akik a Blind Myself: Budapest, 7 fok, eső című lemezével holtversenyben végeztek a második helyen a Dalriada: Arany-albumának felvételeit vezénylő Cserfalvi „Töfi” Zoltán és a szolnoki Denevér stúdió társaságában.”
 

Mivel az adott albumról már volt szó többször is, így nem a saját ill a barátaim érintettségéről írnék most.jhd

 A legnagyobb dicsőség Jaya Hari-é. Hogy ezt a lemezt (és az összes többit) milyen körülmények között hozta össze, az nem hasonlítható egyetlen másik stúdióéhoz sem. A pénz és technika hiányát alázatos, szorgalommal pótolja.

Igen, jól olvastad: alázat. Sokaknak talán furcsa lehet, hogy a hatalmas méretű, néha igen morcos tekintetű személy hogyan lehet alázatos. Úgy, hogy mindig tanul. Semmit se fikáz le, hanem megpróbálja a jót látni és azonnal ellopni :)

Ha valaki, én tudom, hogy szó szerint a nulláról kezdte. Ezzel a díjjal nem jár semmi, de az elismerés az igen.

Szívből gratulálok én is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr35142173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brahman 2010.03.14. 11:10:36

Gratulálok én is. Nekem hatalmas meglepetés volt ez az album a korábbi wmd cuccok után és egyértelműen ez lett a legjobb. Ha jól tudom a moebius klipp díjat is kapott...

norbonc 2010.03.14. 13:28:02

Ez mekkora! Gratulálok!

F.Gabe 2010.03.14. 19:01:58

kb a megjelenés után 1-2 héttel mondtam Jaya Harinak,h ismét nagyot alkotott:) és még hozzátettem ha van ilyen kitüntetés akkor ez lesz az év stúdióalbuma:):) bejött!
süti beállítások módosítása