Kiscsibe

2010.02.20. 06:17

Néha furcsa, szokatlan helyről jönnek bölcsességek. Ez egy tizensok évvel ezelőtti abszolút csak szórakoztatásról szóló filmben hangzott el:kiscsibe

Egyszer egy kiscsibe egyedül maradt. Elkezdett kiabálni:"éhes vagyok, fázok!".

Arra sétált egy tehén és megállt fölötte. "Éhes vagyok, fázok!" kiabálta a kiscsibe. A tehén platty, lekakálta és elsétált. A kiscsibét betakarta a meleg trágya. "Éhes vagyok!" kiabálta a kiscsibe.

Arra ment a farkas, megállt a kiscsibe előtt. "Éhes vagyok" kiabált ismét a kicsi. A farkas kiemelte a meleg trágyából, letakarította szépen, alaposan és hamm, bekapta.

Mi ebből a tanulság? Nem biztos, hogy aki leszar az rosszat akar, és nem biztos aki kivakar a szarból az jót.

Kimondta ezt és milyen filmben?

u.i. Azért  a tanulság se utolsó…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr405142149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Finnita 2010.02.20. 10:05:14

"Mi ebből a tanulság? Nem biztos, hogy aki leszar az rosszat akar, és nem biztos aki kivakar a szarból az jót." Meg még az is, hogy aki szarban van, az fogja be a száját. :))

Zolika 2010.02.20. 14:12:48

Stallone mondta a Bérgyilkosokban nem? :D

Betty 2010.02.20. 22:18:26

Haribol- Hat igen,ebben van sok igazsag,lassan mar a `nem biztost` fokozni lehet ebben a Kali-yugaban--- Ebbeli dilemmam az en esetemben,mindig az van,hogy en huzok ki emberkeket a hig-belsarbol--jelen esetben akkor mindig ebben a belsarban `kotoraszom` keresven a segitseg adast? Valoszinu ez is a karmam resze! Nagyon erdekelne a velemenyed!!!!!!

Ismeretlen_117989 2010.02.21. 05:35:05

Kedves Betty! Ez a kis bejegyzés a valóság csak egy nagyon kicsi szeletével foglalkozik. Személyekkel akik nem értékelik a segítséget ha nem pont olyan amilyenre gondoltak, és másokkal, akik igen motiváltak a "segítségben". Ha jól értem a te esetedben nem erről van szó, de fejtsd ki bővebben, mert így nekem nem tiszta.

dagenoma · http://www.freeweb.hu/jelenesek/gloria_tanusaga2.html 2010.05.15. 12:38:42

http://www.freeweb.hu/jelenesek/akit_villamcsapas_ert.html Itt egy igen tanulságos történet ajánlom minden kedves olvasónak minden jókat
süti beállítások módosítása