A barátság elve

2009.12.26. 06:37

„Nincs barátság bizalom nélkül, és nincs bizalom tisztesség nélkül.”

Samuel Johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr195142088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amala das · http://bhaktijoga.freeblog.hu 2009.12.26. 10:43:27

"A világ tele van valószínűtlen barátságokkal. Hogy ezek hogy jönnek létre? Úgy, hogy míg az egyik ember szükséget szenved, a másik kész segítő kezet nyújtani. Mikor ilyen kedvességgel találkozunk, végre képesek vagyunk becsülni azokat, akiket korábban leírtunk, és mielőtt észbe kapnánk, a szövetség megköttetik, tekintet nélkül arra, hogy mások megértik-e. Igen, valószínűtlen barátságok szövődnek nap mint nap. Senki sem érti ezt jobban, mint a magányosak. Sőt, mi több, ők épp erre számítanak." (névtelen) "Minél jobban ismerünk és megértünk másokat, nehézségeikkel együtt, annál több társra találunk és barátságot kötünk, és ez akkor is megéri, ha ezek közül nem mindegyik lesz tartós." Delia Steinberg Guzmán

amala das · http://bhaktijoga.freeblog.hu 2009.12.26. 10:51:07

"Mindig elveszítjük azoknak a barátságát, akik elvesztették megbecsülésünket." (Joseph Joubert) "Tudom, megérdemlem az ellenségeimet, de nem hiszem, hogy megérdemlem a barátaimat is." (Walt Whitman)

Mes 2009.12.26. 20:22:10

A barátság az, ahol nem lehet szakítani, akármi történik.
süti beállítások módosítása