Rockmusical Mantra számokkal

2009.12.05. 06:50

Már több mint két éve meg szeretném mutatni nektek az alábbi videót.

Ez egy amatőr színdarab, ami egy rockzenész Krisnásá válásáról szól és a Főiskolánk gólyabálán adtak elő.
Én ott ültem az első sorban Sivarama  Maharaja mellett.

A fő érdekesség, hogy több Mantra szám is szerepel benne, ami nem véletlen. A darab főszereplője (Csernus Tibor) ugyanis a zenekar jóvoltából enyhült meg a Krisna-tudat felé.

Felesége, Csilla (aki egyébként ének-zene tanár néni és a színdarabot is segített gatyába rázni) 99 körül kezdett feljárni a Gopál nevű kis központunkba Pestimrén. Tibor ezt nem vette valami jó néven és enyhén morogva mindig megvárta lenn a kocsiban. Egészen addig míg egy szép nap egy Mantra cd-t is megvett Csilla.

Csillából nem lett rocker, viszont Tiborból bhakta igen. Nem rég elfogadta őket tanítványának Sivarama Maharaja.

És akkor itt a musical 6 részben:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr865142068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acyutananda das · http://www.lepnikell.hu 2009.12.05. 21:14:43

Nagyon komoly lett ez a színdarab. A "this transcendental sound vibration..." rész, az álom, és a templomi beszámoló az álomról pedig egyenesen borzongatóan szép... Gratula Csernus Tibor prabhunak és csapatának!
süti beállítások módosítása