David Beckham példája

2009.11.26. 06:56

Egy érdekes hírt találtam tegnap a régi kedvenc focistámról.

Remélem nem tagadnak ki az ortodox Krisna-hívők, hisz sok szempontból sem tökéletes példa David Beckham, viszont van mit tanulni tőle is. Amellett, hogy hihetetlenül tehetséges, világon egyedülálló rugótechnikája van, nagyon szorgalmas, mindig a csapatot helyezi előtérbe.

Nagyon fiatalon sztár lett és még most is, 34 évesen is válogatott, a világ élvonalában van. Ha megsérült, vagy más miatt kimaradt a csapatból, nem panaszkodott, nem szidott senkit, csak addig dolgozott, míg újra bekerült.

És nem a pénz miatt, mert abból már bőven van neki, hanem mert harcos, igazi sportember.

Most kiderült róla, hogy nem is egészséges. Ez volt a hír:

"David Beckham asztmás, derült ki a fotóból, amit a Daily Mail [1] és a the Sun közölt kedden. A futballistát a vasárnapi LA Galaxy-Real Salt Lake amerikai bajnoki döntő szünetében kapták le a légzést segítő eszközzel.


”David gyerekkora óta enyhén asztmás. Nem akarta, hogy tudják, de ha már kitudódott, és ezzel hasonló sorsú fiatalokat ösztönöz a sportolásra, az csak jó” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Simon Oliveira.

A 34 éves klasszis a lefújás után erősen köhögött, de a tizenegyesrúgásokra összeszedte magát, berúgta büntetőjét. Csapata 14 lövés után mégis elveszítette a finálét [2], így másodikként végzett az MLS-ben (Major League Soccer)."

Sokszor panaszkodunk ki dolgok miatt, de az asztma nem kis dolog. Íme egy dolog, amit tanulhatunk, ha már így fociz nem is fogunk így soha… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr335142062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása