Friss Mantra interjú

2009.11.18. 06:17

Ez egy tegnapi interjú a concertphotos.hu zenei portál küldte kérdésekkel és az én válaszaimmal.

- Kezdjük talán a legutóbbi lemezetekkel, ami az Akarom látni címet kapta. Milyen visszajelzések érkeztek (azóta eltelt durván egy év) a megjelenés óta?
- Egyértelműen mindenki pozitív volt. A hangzás (Jaya Hari, Audioplanet) az eddigi legjobb, egyértelműen nem Magyarország és a dalokba se tudott belekötni senki.

-A legújabb klipetek A betonon hagyom című számra készült el,ami a Wmd torok Gaobr segítségével készült el. Hogyan zajlottak és mennyi ideg tartott a forgatás?
- A wmd-vel és Gaobrral az ismertség a lemezfelvételük, majd a közös koncertek nyomán volt. Többször invitált Rétságra minket, ahol a húgának, van egy lovas tanyája a kihalt laktanya végében. Ha már arra jártunk megnéztük az egészet és nagyon megtetszett a lepusztult monumentalitása.
A forgatás egy nap volt, de az nagyon meleg és fárasztó.

- Nekem az első Mantra albumom az Embert játszani volt(még kazettán,de rég volt:-)),ezzel ismertelek meg titeket. Azóta több lemezt kiadtatok. Személy szerint Neked melyik a legkedvesebb albumod ezek közül?
- Nehéz választani és nem is tudok. Mindegyik egy nagyon másik világ, épp milyen hangulatom van az áll közelebb hozzám.

- Ha valamit változtatnál a lemezeken mi lenne az? Vagy hagynád így, ahogy vannak,hiszen azokat az időket tükrözik?!
- Érdekes kérdés. Nyílván ma mindent másképp csinálnánk, ezért más az „Akarom látni”, mint mondjuk az „Om”. De az akkor volt, az akkori hangulatunkban zenei ihletettségben. Most meg ez jött ki. Persze érdekes lenne az új hangzással meghallgatni, de arra meg ott van a koncert 

- Idén ünnepeltek egy szép kerek évfordulót. Ugyanis november 21-én tartjátok a 10 éves évfordulót a budapesti Dürer kertben. Készültök valami meglepetéssel illetve extrákkal erre az alkalomra? Kérlek, árulj el pár dolgot a kulisszák mögül!
-  Ha eláruljuk, akkor nem lesz meglepetés… Tegnap beszéltem Jaya Harival és olyan influenzás még mindig, hogy azért izgulunk, hogy egyáltalán legyen koncert.

- Nem gondolkodtatok egy dvd felvételen esetleg? Tudomásom szerint nincs ilyen kiadványa a Mantrának?!
De igen van ilyen terv. Már az előző koncert lemeznél szerettünk volna, de nem jött össze. most inkább egy storyzós, régi nem publikált felvételekkel megtűzdelt filmben gondolkodunk.

- Az elmúlt 10év alatt érezted úgy,hogy nem tudod ezt már tovább csinálni?Ha igen,akkor mi öntött beléd újra erőt(bugyuta kérdés,de kíváncsi vagyok rá-a szerk.)?
- Volt egy párszor. Én nagyon makacs vagyok és nem könnyen adom fel, ha van egy kis remény. És az mindig volt. A másik, és fő ok azok, akik szeretnek minket. Ha egy valaki van ilyen azért már érdemes folytatni. És egy azért mindig akad…

- Van egy blogod is, ahol nem csak a Mantráról,hanem inkább Rólad és a gondolkodásmódodról tudhatnak meg az olvasók sok mindent. Mi volt az a pillanat, amikor elindítottad az oldalt?
- Régóta gondolkodtam rajta (lehet, hogy ezért lett „egy gondolkodó Krisnás” :), csak nehezen szántam rá magam. Aztán kaptam bátorítást, segítséget és azóta nagy örömmel csinálom. Tényleg érdemes benézni, mert nagyon személyes, naponta frissülő infók vannak itt (http://bhaktijogi.blog.hu/media/image/200911/).
 

- Köszönöm szépen a válaszokat, találkozunk a Dürer kertben és Boldog Születésnapot a zenekarnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr745142053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása