Olasz „kollega” abbahagyta

2009.11.16. 06:03

Van Volt a Mantránál is bevállalósabb zenekar/frontember. A tegnapi hír sajnos arról szól, hogy abbahagyta.

Aztán nem tudom, hogy örökre, mert a cikk utolsó mondata szerint még mindig hisz benne…
 
"A 63 esztendős, fehér szakállú kapucinus barátnak, Cesare Bonizzinek több CD-je jelent meg egy punkzenét publikáló lemezkiadónál, s ő volt a Fratello Metallo (Metál Testvér) elnevezésű együttes frontembere.

Rajongóitól videóüzenetben vett búcsút, amelyben elmondta: az ördög csaknem elválasztotta őt zenekarbeli kollégáitól és szerzetestársaitól. "Olyan szintre emelt, ahol celebritássá váltam, és most meg akarom ölni" - magyarázta elhatározását.

A videón az új élet kezdetének jelzéseként egy rendtársa leborotválta Bonizzi hosszú fehér haját.

A metálrajongó szerzetes fellépésein fehér kötéllel összefogott barna csuhát és szandált - hagyományos ferences rendi öltözéket - viselt.

A metálzene 15 évvel ezelőtt, egy Metallica-koncerten ejtette rabul, ám mint nyilvánosan meggyónta: a hírnév rossz útra terelte.

Abban azonban még mindig hisz - hangsúlyozta -, hogy a heavy metállal át lehet adni a béke és a szeretet evengéliumi üzenetét."

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr245142050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mes 2009.11.16. 09:11:21

Hát nem semmi az Atya!Megnéztem volna élőben! :) Ez az Atya itt az alább linken nem egy metál rajongó viszont hihetetlenül jól nyomja a rapet, már kétszer volt szerencsém látni élőben és elmondhatom, hogy óriási volt! http://www.youtube.com/watch?v=ShecF8xcMt4&feature=player_embedded

norbonc 2009.11.16. 14:34:16

Ez nagyon kemény:)

Thomi 2009.11.16. 20:05:59

Üdv Azt lehet tudni hogy milyen szövegeket énekelt ? Meg furcsáltam régebben is ,-korábban hallottam már rola- hogy kapucinus rend tagjaként megengedik az atyának a metál éneklést :)) ... De az aranyos amikor azt mondta:" rossz utra vitte a hírnév" és uj életet kezd.
süti beállítások módosítása