Költözés

2009.10.04. 08:30

A hét második felében komoly akcióban volt a kis családunk: új albérletbe költöztünk. Pár hónapja jött egy felajánlás, hogy egy frissen épülő házban kivehetnénk egy lakást. Gyorsan lecsaptunk a lehetőségre több ok miatt.

Több mint 15 éve lakunk különböző albérletekben amiknek a minősége igen változó volt, de semmiképpen se lehet hasonlítani egy újépítésűhöz. Bár a korábbi lakás is igen közel volt a Templomhoz (kb. 800-900 m), ez még egy kicsit jobban.

De a legfontosabb dolog az volt, hogy csak bhakták laknak itt, ami főleg Szubálnak fontos. Valahogy nem volt kedvünk megvárni, hogy mi lesz akkor, amikor a főbérlő kislánya megkínálja a szalámis szendvicsével…

Persze mi is bírjuk a kis „bhakta-falut”. Egyenlőre még a zsákoktól és a dobozoktól próbálunk megszabadulni és rendet vágni, de Szubál már birtokba vette az új helyet, ahogy a mellékelt esti videón is látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr185142005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása