Itt az első Gondolkodó Klub!

2009.09.22. 06:45

Na, eljött az alkalom, nemcsak a web-en keresztül találkozhatunk! Ahogy a mellékelt plakátból látjátok itt az első Gondolkodó Klub. Gondolom kitaláltátok, hogy ez a blognak a rövidített neve. A tervek szerint havonta lenne egy ilyen, amire sok szeretettel várok mindenkit.

De tényleg mindenkit. Ha félsz eljönni a templomba, meg ilyenek, most nem kell parázni, mert ez most nem ott lesz, hanem a Ganges étterem galériáján. Nagyon hangulatos. Sokan nem tudják, de én terveztem és válogattam oda a dizánjt Kamsari prabhuval.

Gyere sok kérdéssel (vagy írd meg előre), mert ugyan lesz feldobva egy-egy téma, de szeretném, ha sokat kérdeznétek bátran bármiről és minél interaktívabb lenne a buli. És ha már a bulinál tartunk, nem kerülitek el, hogy zenéljek, sőt énekeljek nektek, de lesznek ott barátaim, akik ezt a csapást elviselhetővé teszik.

Szóval várlak szeretettel, és hogy végkép ne legyen semmi akadály, a program teljesen ingyenes lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr805141991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2009.09.22. 08:38:39

Hari Ezen a szombaton a farmra megyünk! :) De legközelebb elmegyünk a feleségemmel.

norbonc 2009.09.22. 08:40:15

ÚÚÚÚ.Kicsit kicsit korán van még:) Most látom,hogy jövő szombaton lesz.
süti beállítások módosítása