My sweet Lord

2009.08.25. 07:56

Az ex-Beatles tag, George Harrison dala a világ egyik legnagyobb slágere volt. Ha jól tudom 11 hétig vezette a slágerlistákat. Hogy kire értette George a „Lord” (Úr) szót a beköszöntő „Hare Krisna” elárulja. az ő bhaktaságáról majd később írok.

Ahogy sokan tudjátok a Mantra is feldolgozta ezt a számot. Én voltam a „felbujtó” és az, aki áthangszerelte mantrásra. A szólót Csató Péter/ Nitaibhavana (Replika) követte el és vele együtt játszottuk is egy pár Visnu-koncerten.

Klip is készült róla, aminek kivételesen egy story-ja is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr835141956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balanuja 2009.08.27. 10:12:51

Nagyon nagy zenész volt,és jó bhakta.Ennek a nótának a hatására milliók hallották a szent nevet.nem kis prédikálás!Azért ha manapság ilyen szerkóba állnál ki a szinpadra,az elég vicces lenne... :)

Félix G. 2009.08.29. 19:26:38

Klip is készült róla, aminek kivételesen egy story-ja is van... az egyik kedvenc klipem megosztod velünk is a storyt? :)
süti beállítások módosítása