Az 1. Kivagyok

2009.08.11. 07:40

Egyszer már felraktam a „Kivagyok” újság egyik (2.) számát. Most itt az első 2002-ből!

Mindenfajta magyarázat nélkül itt egy részlet a bevezetőből.

„Ennek az újságnak egyetlen célja, hogy forradalomra buzdítson. Nem olyanra, ahol az ártatlanok könnyeit és vérét ontják, hanem a tudat forradalmára. Forradalomra, ami a vak én-központúságból az Isten-központúságba vezet, könnyedebb formában. Nem baj, ha kevesen vagyunk, és az sem baj, ha közben őrültnek néznek minket! Mert a forradalmat mindig azok teszik naggyá, akik hisznek benne. A Kivagyok”

Innen tudod letölteni pdf-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr665141946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Betti A. 2009.08.11. 13:20:27

Haribol- Nagyon meltanyolando,hogy ilyen lehetoseg is nyilik az embereknek;kicsit kozelebb kerulni ISTEN-hez,akar magazinokon keresztul is,s nem csupan ledegradalni az elmet kulonfele `szenny`lapokkal- Mostansag a problemak egyik eredendo oka, az emberek egoizmusa,EN-tudata-ha visszamegyunk egy kicsit akar a muveszet-tortenetben,mindig valtogatta egymast a vallasos korszak,(pl. a reneszanszban)majd az e-vilagi korszak,(pl. a romaiak hatalmas orgiakat csaptak)--hol az egyik volt jelen,hol pedig a masik-napjainkban tulnyomo reszt az anyag van az elet kozeppontjaban,leven,hogy Kali-Yugaban vagyunk-eppen ezert itt az ideje,hogy eroteljesen segitsuk eloterbe helyezni az ISTEN-kozpontusagot mindenkinek az elmejeben,eleteben- Teljesen `profi`ha mar 2002-tol letezik ez a magazin is-bar sajnos en kulfoldon elek par eve,ezert nem nagyon all modomban kezhez venni oket,de az internet,mint eszkoz segit ebben- utana is nezek ,hogy bele tudok e olvasni a regiek valamelyikebe- bizonyara sok erdekesseget tartalmaznak,melyeken el lehet `mazsolazgatni` koszonom,hogy ezt ide feltetted most- Gauranga Betti

norbonc 2009.08.11. 20:20:42

Érdekes cikkek. Tök jó,hogy Lukács is vega:)
süti beállítások módosítása