Családi pillanatképek

2009.07.06. 13:42

Mostanában olyan sűrű napjaim vannak, hogy sokszor komoly lemaradásaim vannak az elmesélendő dolgokban. Az alábbi aranyos hétvége is már két hete volt.

Szombaton délelőtt dolgoztam, délután családi programot terveztünk. Persze pocsék idő lett, zuhi, minden.
Aztán elmentünk a Camponába, a Tropicariumba. Én Szubállal bementem és megbámultuk a különleges állatokat, halakat, cápákat, krokodilt és társaikat. Anya addig nyugodtan barangolhatott a plázában a fiúk nélkül.

Vasárnap reggel megvolt Szubál második hajvágása. A múltkor ez nagyon sírosra sikerült (a tényleges, nem az ünnepélyes), így aggódtunk rendesen. Persze akkor elhibáztunk egy dolgot: úgy gondoltuk, hogy este fürdés előtt csináljuk. Persze ilyenkor már mindig fáradt, nyűgös.
Most gondoltuk, hogy kipróbáljuk reggel és erősítést is hívtam Gauramani prabhu és Sukumári mataji személyében. 4 felnőtt csak elbír egy 16 hónapos gyerekkel…

Aztán minden jól sikerült, teljesen békésen tűrte. Délután bementünk a Vasárnapi programra a Templomba.

Előtte készült ez a kép. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr445141908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása