Mantra koncert 2001-ből

2015.03.04. 14:47

Ismét egy olyan teljes koncertvideó, ami még nem volt publikálva soha. 

A 2001-es Tankcsapda turné kecskeméti állomásán rögzített anyag hangminősége nem az igazi, mert szegény kis kamerának sok volt a hangerő, de a színpadi lelkesedés és energia mindenért kárpótol. 

 

Ez egy jó cikk, amit itt találtam.

A lista nyilván nem teljes, de jó kezdet:

womanvsman.jpg"1. OLYAN CUKI/ÉDI VAGY!

Nem, a férfiak nem szeretnek cukik lenni. Cuki a kutya, a macska, a kisbaba, de egy igazi férfi semmiképp nem szeretne magára úgy gondolni, mint aki édi-bédi, cuki-muki. Szóval inkább ne mondj ilyet, még ha így is gondolod, esetleg ez tetszik is Neked. Ő hadd gondoljon úgy magára, mint egy kemény férfira!

2. NEM, KÖSZI, EGYEDÜL IS MEGOLDOM.

Nyilván egyedül is megoldod. Természetesen ki tudod nyitni az ajtót, egyedül is fel tudod venni a kabátod, és fel tudod cipelni az emeletre, amit bevásároltál. Nem azért kell hagyni a férfit segíteni, mert Te életképtelen vagy egyedül, hanem azért, mert ettől ő férfinak, Te pedig nőnek érezheted magadat. Ha nem engeded őt segíteni, hanem egyedül akarsz mindent megoldani, csak azt érezteted vele, hogy Neked nincs rá sem szükséged. Inkább éreztesd vele, hogy férfi, és legyél igazán nő!

3. SEMMI BAJOM./NEM ÉRDEKES.

Nem, a férfiak még mindig nem látnak bele az agyunkba – szerencsére. Ha bajod van, ha valami nem tetszik, ne várd el tőle, hogy ő találja ki. Nem, nem fogja… Sokkal jobb, ha elmondod, hogy mit is szeretnél, hogy mi bánt. Ez utóbbit tudja kezelni, míg ha azt mondod, semmi bajod, miközben van, csak mindketten rosszul érzitek majd magatokat. Itt van némi segítség ahhoz, hogyan érdemes elmondani, ha valami bánt.

4. BIZTOSAN MINDEN RENDBEN? TUTI? EGÉSZEN BIZTOS?

A pasiknak is lehet rossz napja, vagy éppen csak olyan nap, amikor nincs kedvük beszélni. Persze a barátnődet érdemes nyaggatni, sőt, talán várja is a nyaggatást, hogy végre elmondhassa, mi történt, de a férfiak nem ilyenek. Ha nincs kedve beszélni, hadd hallgasson. Ha rossz napja van, és problémái, arról sem feltétlenül akar majd beszélni, és ha egyfolytában kérdezgeted, csak idegesebb lesz. Hidd el, ha el akarja mondani, elmondja, akkor is, ha nem kérdezgeted. Inkább próbálj meg neki kedveskedni egy finom vacsorával, vagy masszázzsal, ami segít ellazulni.

5. UTÁLOM A NARANCSBŐRÖM, A MELLEM, A FENEKEM, STB.

A férfiak jó része azt se tudja, mi a narancsbőr, ameddig nem 5 centi mély lyukakról beszélünk. Nem tudják, milyen most a divatos fenék, vagy a divatos mell. “Kinek a pap, kinek a papné.” – Ez a mondás bizony nagyon is igaz. Ha nem tetszenél neki, nem lenne Veled. Ám ha Te nem tetszel magadnak, és ezt még hangoztatod is, a végén még elhiszi neked. A férfiak szeretik a magabiztos nőket. És gondolom, Te sem szeretnél egy olyan férfit, akit folyton arról panaszkodik, hogy ő milyen szerencsétlen, vagy éppen csúnya… Szóval inkább harapj a nyelvedre, minthogy ilyesmit mondj."

 

süti beállítások módosítása