Eltelt egy év

2013.12.31. 00:04

Tavaly karácsonykor csináltunk egy képet amin a nagyobb tesók (Szubál és Gauranga-lila) fogják az éppen csak megszületett babákat (Gopál és Mohini).

Idén is átmentünk és elkészült a 2013-as verzió. Nyilván a kicsiknél legszembetűnőbb a változás...

4a.jpg

2013

2013.12.30. 00:23

SAM_6566aa.jpgIlyenkor szokták az év eseményeit összegezni. Most én is teszek egy ilyet.

Az év eleje(?) Gopálról szólt főleg, hisz épp csak megérkezett. Persze jól megváltozott otthon minden, de szerencsére a bátyus nagy szeretettel fogadta és azóta is bírják egymást.

Én az előző évben megkezdett jóga-oktatói tanfolyamot fejeztem be sikeresen márciusban. Nem sokkal utána lettek óráim is a Sudévi jógastúdióban illetve Dunavarsányban helyettesítettem Kowát.

Már az év elején elkezdtem pedzegetni, egy új dolog elkezdését, de aztán jött a felkérés egy fesztivál-körút megszervezésére. Nem volt egyszerű, mert mindent ki kellett hozzá találni, sőt még el is fogadtatni az új dolgokat.

Ez végül egészen novemberig tartott, ami nem kis megterhelés volt két másik munkám, a jóga és a család mellett, de a végeredmény sikeres volt.

Aztán újraindítottuk a korábbi gondolatot, a „Szeretett forradalmát”, és programokat kezdtünk el Kamsári prabhuval. Hogy mi lesz a folytatás még meglátjuk. Erről majd még írok.

Visszanézve, igen mozgalmas év volt. Nyugodtan lapozgassatok vissza én nekem nincs energiám mindent belinkelni. :)

süti beállítások módosítása