Mohóságról

2012.06.03. 01:31

 

"A világ erőforrásai elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki szükségleteit, de nem elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki mohóságát."
Gandhi

Gamdhi"A világ erőforrásai elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki szükségleteit, de nem elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki mohóságát."

Gandhi

Egy blog a japázásról

2012.06.02. 01:21

Régi kedves harcostársam, Kadamba-kánana prabhu elkezdet egy új blogot, a Szentnév énekléséről.

Tervei szerint naponta kétszer(!) frissülne új tartalommal.

Remélem sokáig fog tartani az elszántsága, mert ritka az ilyen fajta tartalom a net-en.

Ráfér a népre...

Itt olvashatod az előző részt.

Ebben az esetben nem teljesen jogos a feltételes múltidő, hisz pár éve nyilvánosan is bemutatott projekt-terv még megvalósulhat, bár ez nem kis falat lenne.

Amikor a Bhakti és a Templom összekapcsolásán dolgoztunk, akkor a kerületi szabályozás tanulmányozásával és a helyi főépítésszel történt többszöri konzultáció után kiderült, hogy a mostani központnak olyan a besorolása, hogy még több mint 3 ezer négyzetméterrel bővíthető.

Ekkor készítette a Bauart ezt a látványtervvel is kiegészített tanulmányt.

Egy új dolgot találtam ki, remélem teszik majd nektek.

Mivel már szinte mindenki folyamatosan a net-en lóg és stream-elve elérhető szinte minden zene, miért ne lennének fenn a Mantra lemezek.

Hatalmas cd-eladásainkat nem fogja rombadönteni, és ha valaki kedvet kap, akkor úgyis megszerzi eredetiben, de legalább így többen meg tudják hallgatni a komplett albumokat jó minőségben.

Egy-egy számot szoktak önszorgalomból is felrakni, de ezek gyakran nem túl jól szólnak és nem a teljes kép. Mert  a Mantra lemezeknél halmozottan igaz, hogy az egész album az igazi.

Kezdjük rögtön az elején, a 99-ben kijött "Ébred fel!" minialbummal, ami a körülményeket tekintve demónak is mondható lett volna, de mindenki teljes értékűnek fogadta el akkor.

Srila Prabhupada a TV-ben

2012.05.30. 01:38

Nagyon érdekes a kontraszt a riporter pörgőssége és Srila Prabhupada kibillenthetetlen nyugalma között.

A kicsit bulváros kérdésekre, nagyon egyszerű és gyors válaszokat ad. Zseniális.

Jó hangulat

2012.05.29. 01:48

Ilyen hangulatban zajlottak a szülinapok 2001-ben a régi Gopálban:

Szubál új akciói

2012.05.28. 01:03

Ismét itt egy videó összeállítás Szubál májusi ténykedéseiről.

Jól hallatszik, hogy erősen tiltakozik a felvételek miatt ez alól egyedüli kivétel a harcművészeti "bemutatónk". Egy kánikulai meleg hétvégi napon kitalálta, hogy mindenképp öltözzünk be, ő fehérbe, én feketébe. Aztán a többit már láthatjátok... :)

süti beállítások módosítása