Az első lovaglás

2009.05.25. 13:46

Tegnapelőtt, szombaton életemben először lovagoltam, sőt nem csak én, hanem Szubál is. De ne rohanjunk ennyire előre.

Régóta hív Gábor barátom (aki egyébként a Watch My Dying énekese is), hogy egyszer látogassam meg Rétságon és nézzünk ki a hugáék által működtetett tanyára. Na ennek most jött el az ideje. Összekötöttünk egy pár hasznos dolgot, én programokat kaptam tőle, amivel ha minden jól megy tudok majd videót vágni. Én vittem neki egy-két krisnás cuccot, zenét, videót.

Aztán ami a legjobb volt, kilátogattunk a fent említett tanyára, ami nem volt más, mint egy volt laktanya hátsó része, de a táj csodálatos volt. Kicsit féltem, mert én is és feleségem is született pesti flasztergyerekek vagyunk, nekünk a 14 kutya, 30 ló, kecske, birka, tyúk inkább félelmetes, mint vonzó.

Végül kellemes csalódtunk, nagyon jól éreztük magunkat szedtünk bodzát, Szubál mindenkivel összebarátkozott és végül lovagoltunk is, ami nagyon szuper volt. Ahogy az alábbi videó mutatja bírta ő is és nem kellett 40 évet várnia rá…   

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr125141865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_24757 2009.05.25. 18:52:32

Énisénisakarook :)

Ismeretlen_62662 2009.05.25. 20:03:04

Hmm... szívesen olvastam ezt a bejegyzést Nógrád megyei révén :) lovagláshoz nem volt még bátorságom...
süti beállítások módosítása